Wong urip kuwi kadang perlu nyisih
sawetara, dewe-dewe.
Katrisnan kuwi pada karo kerja
Pada perlu preian sedela 

Rasakne,
ewuh tenan njaluk sepura.
Tapi aja lunga

Nganti sak mene iki,
bakal tak dandani.
Aku janji

Tetep ora isa diganti,
Kowe-aku sigaraning ati…

Lirik asli tembang “Hard to Say I’m Sorry” dening Chicago isa diunduh saka papan iki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s