Dik, ojo nangis 4x

Iling jamane lungguh-lungguh sore
Ngarep DPRD sing gede
Mem-mem-mem-menthelengi wong munafik
Nyedeki konco-konco sing apik
Konco apik, konco lawas, saiki iso diitung driji
Mene bakal apik tapi ojo lali wingi
Mangkane nduk, nangismu kudu dilereni

Dik, ojo nangis
Dik, ojo nangis
Wis talah leren nangis
Dik, ojo nangis

Iling jamane lungguh-lungguh sore
Ngarep DPRD sing gede
Terus Misdi mesti nggawe geni
Kanggo api-api sewengi
Terus mesti nunu kaspe
Kanggo aku karo kowe

Rudoku loro rupo sikil
Gelem gak gelem mesti tak pekso
Ning menowo aku lungo…

Kabeh bakal apik wae
Kabeh bakal apik wae
Kabeh bakal apik wae
Kabeh bakal apik wae
Kabeh bakal apik wae
Kabeh bakal apik wae
Kabeh bakal apik wae
Kabeh bakal apik wae

Dik, ojo nangis
Dik, dik, dik, ojo nangis
Dik, ojo nangis
Dik, dik, dik, ojo nangis

(Dengan segala Hormat kepada Bob Marley, yang insya allah akan menyetujui terjemahan dengan sejumlah kompromi ini, kira-kira…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s